stichting caritas drachten

Directe en indirecte financiële steun te verlenen aan steunbehoevende personen en sociaal charitatieve,godsdienstige en maatschappelijke instellingen. De steun wordt gegeven in de ruimste zin van het woord.

Communicatie alleen via het mailadres, er wordt niet gereageerd op aanvragen via het postadres

Naam stichting caritas drachten
Ook bekend als... stichting caritas drachten
E-mail stichtingcaritasdrachten@gmail.com
Website mijn.moment.online

Adres Folgerenlaan 2-1
Postcode 9207 AJ
Plaats Drachten

Voorzitter S. Veltman
Secretaris, S. Kamsma- Sijtsma
Penningmeester, F. Ernens
Lid, E. van Campen- van Vuuren
Lid, M Keekstra

De stichting ondersteunt diverse initiatieven. De instellingen kunnen de aanvragen via de e-mail. Aanvragen die voor 1 juli van enig jaar binnen zijn, worden voor 1 januari beoordeeld. Er wordt niet gecommuniceerd over toe- en afwijzingen.

De bestuursleden krijgen geen vergoeding

2019/2020

de stichting doneert voor meer dan € 50000 per jaar aan goede doelen , waaronder voedselbanken, projecten in Europa, Afrika, Azië, en Latijns- Amerika.

20/21