Stichting Start2Cure

Het doel van de Stichting is om het bijeenbrengen, het beheren en het toewijzen van gelden voor (wetenschappelijk) onderzoek naar de oorzaak en behandeling van zenuwaandoeningen en aanverwante aandoeningen, meer in het bijzonder multiple sclerose, en voorts al hetgeen daarmee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn , alles in de ruimste zin van het woord, mits in het algemeen belang.

De Stichting heeft niet tot doel het maken van winst.

Naam Stichting Start2Cure
Ook bekend als... Stichting Start2Cure
Telefoonnummer 0102411555
E-mail info@start2cure.org
KvK nummer 76520420
Website www.start2cure.org

Adres Lichtenauerlaan 30
Postcode 3062ME
Plaats Rotterdam

Adres Postbus 4068
Postcode 3006 AB
Plaats Rotterdam

De bestuursleden ontvangen voor hun werkzaamheden geen beloning anders dan een onkostenvergoeding.

2019

Doordat dit een stichting in oprichting betreft, is er nog geen verslag van de uitgeoefende activiteiten. In 2020 zal dit worden aangepast.

2019

Doordat dit een stichting in oprichting betreft, is er nog geen financiële verantwoording bekend daar er nog geen jaarcijfers zijn. In 2020 zal dit worden aangepast.