Join for Joy

Join for Joy ondersteunt basisscholen in de rurale gebieden van Afrika met materiaal en expertise bij het implementeren van een sport- en spelprogramma. Join for Joy streeft ernaar kinderen en leraren te inspireren en te laten ervaren wat de impact van sport en spel is.

Door middel van sport en spel leren kinderen samenwerken en het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen. Join for Joy geeft kinderen de kans kind te zijn en spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen, bovendien heeft sport en spel een positief effect op creativiteit, verbeelding en inlevingsvermogen van kinderen.

Tijdens het Join for Joy programma worden sportieve activiteiten aangevuld met lessen over empowerment, bewustwording en gezondheid met het oog op de sociale vaardigheden van de kinderen. Deze lessen stellen de kinderen beter in staat om te gaan met de eisen en uitdagingen van hun dagelijks leven.

Naam Join for Joy
Ook bekend als... Stichting Join for Joy